About DIDI
 

More and more of less and less

topbanner

Verantwoord ondernemen gaat over zorg dragen voor mens, milieu en maatschappij. Oftewel: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Bij DIDI besteden we veel liefde en aandacht aan onze collecties. Wij ontwerpen onze kleding zelf en laten die vervolgens produceren door onze productiepartners. We streven altijd naar een lange termijn samenwerking. De fabrieken waar onze kleding gemaakt wordt, worden gecontroleerd door onafhankelijke organisaties die toezien op arbeidsomstandigheden en milieubeleid.

Het maken van materialen en het produceren van kleding heeft grote impact op mens en milieu. Wij zijn ons hier uiteraard van bewust. We werken aan een verduurzamingsbeleid waarin een heldere missie en strategie worden opgenomen om onze doelen te bereiken. We maken verantwoorde afwegingen waarbij onze eigen DIDI-stijl duidelijk herkenbaar blijft.


Eerlijk zijn vinden we belangrijker dan perfectie. Wij geloven in stap voor stap verbeteren van onze impact en we proberen daar zo transparant mogelijk over te communiceren. Ons nieuwe beleid presenteren wij uiterlijk in 2020. In de tussentijd houden we je op de hoogte van onze vorderingen.Wil je meer weten over hoe wij zorgdragen voor mens en milieu?