DIDI Member Club Account

 • Kan ik mijn DIDI’s Member Club Account direct gebruiken?

  Na het aanmaken van je account ben je lid van de DIDI’s Member Club. Je aanmelding wordt via e-mail bevestigd. Vanaf dat moment kun je zelf inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

  Je begint gelijk met het sparen van DIDI Member Club Punten en je ontvangt direct na je eerste aankoop een welkomstvoucher van € 5,-. 

 • Is mijn DIDI’s Member Club Account persoonsgebonden?

  Ja, het account staat op jouw naam en is persoonlijk. Jouw DIDI's en vouchers zijn dus niet overdraagbaar aan andere DIDI Member Club Account-houders.

 • Ik weet mijn gebruikersnaam/wachtwoord niet

  Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat je hebt ingevuld bij je aanmelding voor DIDI’s Member Club. Ben je vergeten welk e-mailadres je hebt gebruikt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan. Wij sturen je een e-mail met een link om je wachtwoord te wijzigen.

 • Hoe kan ik het lidmaatschap van DIDI’s Member Club opzeggen?

  Dit kan je doen door het vinkje uit te zetten in je 'Mijn DIDI' account. Je ontvangt dan nog wel de DIDI nieuwsbrieven maar je kunt dan niet meer sparen voor kortingsvouchers en genieten van de overige voordelen die DIDI’s Member Club biedt.

 • Ik ben ingeschreven door de medewerker in de winkel

  In de bevestigingsmail die je ontvangt na inschrijving door de medewerker, wordt een link meegestuurd waarmee je je wachtwoord kunt aanmaken. 

 • Ik heb geen e-mailadres. Hoe kan ik mijzelf registreren?

  We hebben een e-mailadres nodig zodat we jouw aanmelding kunnen bevestigen. Heb je geen e-mailadres dan kun je jouw lidmaatschap aan DIDI’s Member Club niet online registreren en geen gebruik maken van de voordelen van DIDI’s Member Club. Je kunt eenvoudig gratis een e-mailadres aanmaken. Heb je een e-mailadres aangemaakt, dan kunnen we je een persoonlijk kaartnummer sturen als je met dit e-mailadres een account aanmaakt.

 • Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

  Je kunt hier een nieuw wachtwoord instellen als je deze vergeten bent of als je in de winkel bent ingeschreven via de kassa en je online wilt inloggen.

 • Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

  We vragen je om gegevens in te vullen om onze aanbiedingen zo persoonlijk mogelijk te kunnen maken. Deze gegevens worden alleen intern gebruikt en zullen nooit aan andere bedrijven worden doorgegeven. Klik hier voor ons Privacy beleid.

 • Waar wordt mijn informatie voor gebruikt?

  De informatie, die DIDI verkrijgt bij het aanmaken van de DIDI-accounts, wordt gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • De registratie voor DIDI’s Member Club.
  • Het berekenen van jouw DIDI’s en vouchers op basis van je aankopen.
  • Het opbouwen van een database, waaruit wij analyses kunnen doen over onze producten, het geslacht, de leeftijd en het aankoopgedrag van de klanten die onze producten kopen.
  • De bovengenoemde analyses worden gebruikt om gepersonaliseerde e-mails te versturen aan groepen klanten met hetzelfde aankoopgedrag. Zo kunnen wij je acties aanbieden die speciaal op jou zijn afgestemd.

Klantenservice

Facebook
max 1 dag reactietijd
Telefoon
085 208 22 98
Werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 18:00.
Email
max 1 dag reactietijd