DIDI's Member Club

 • Wat houdt DIDI’s Member Club in en wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

  Met DIDI’s Member Club kun je Didi's sparen bij elke DIDI-aankoop, zowel in onze winkels als op didi.nl, met uitzondering van de Outlets. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Je ontvangt een welkomstvoucher van 5 euro bij je eerstvolgende aankoop.
  • Bij elke DIDI-aankoop  ontvang je voor iedere euro, 1 DIDI. De gespaarde DIDI's zijn tot één jaar na je laatste aankoop geldig.
  • Zodra je 200 DIDI's hebt gespaard ontvang je een kortingsvoucher van € 10. Deze wordt automatisch verwerkt bij je volgende aankoop in de winkel of online en zijn tot 2 maanden na ontvangst geldig. De voucher kan niet worden gebruikt voor aankopen via de zuil in de winkel. 
  • Je ontvangt op je verjaardag een persoonlijk DIDI verjaardagscadeau.
  • Je krijgt exclusieve toegang tot DIDI’s Member Days, ontvangt uitnodigingen voor onze events en je kunt deelnemen aan speciale winacties. Hoe meer DIDI’s je hebt gespaard hoe groter je winkans! 
  • En last but not least…je krijgt toegang tot onze Pre Sale zodat je de leukste items kunt shoppen voordat de Sale van start gaat.
  *Met uitzondering van cadeaukaarten.
   
 • Hoe kan ik lid worden van DIDI’s Member Club?

  Door je online te registreren via didi.nl en de ‘DIDI’s Member Club’ app te downloaden (voor Android of Apple). Maak vervolgens een account aan in de app. Dit account is ook gelijk je online account voor shoppen in onze webwinkel. Uiteraard kan je je ook in onze winkels laten registreren. De app werkt nog niet via een tablet.

   

 • Ik heb al een DIDI account. Kan dit worden gekoppeld aan DIDI’s Member Club?

  Ja dat is mogelijk door in je account aan te vinken dat je lid wil worden van DIDI’s Member Club. 

  Heb je je ooit ingeschreven in een van onze winkels? Dan hebben wij voor het gemak voor jou al een online account aangemaakt, deze kan je activeren door een nieuw wachtwoord aan te vragen met het emailadres waarmee je geregistreerd bent. 

 • Ik kan de app niet downloaden.

  Het kan zijn dat de softwareversie die je op je telefoon hebt of het type telefoon geen mogelijkheden biedt om de app te downloaden. Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat je telefoongeheugen vol is. Probeer in dat geval geheugenruimte vrij te maken op je telefoon zodat je de app zonder problemen kunt downloaden.

 • Kan ik mijn DIDI Member Club account wijzigen en/of verwijderen?

  Je kunt op didi.nl bij ‘Mijn DIDI’ je gegevens wijzigen. Je kunt je uitschrijven van DIDI’s Member Club door dit in je account aan te geven. Het is dus mogelijk om een online account te hebben zonder dat je meedoet aan het spaarprogramma. Als je jouw volledige DIDI-account wil laten verwijderen, stuur dan een mailtje naar onze klantenservice.

  Wens je geen e-mails meer te ontvangen van DIDI’s Member Club-programma? Dan kun je je uitschrijven als Didi Member, helaas kun je dan niet meer sparen voor kortingsvouchers en wordt je ook niet meer uitgenodigd voor onze exclusieve events en acties.

 • Wat kost het om lid te worden van DIDI’s Member Club?

  Het deelnemen aan DIDI’s Member Club is gratis! Maak dus snel en gratis online jouw persoonlijke Member Club account aan via de website, download de DIDI’s Member Club app of registreer je in de winkel.

 • Hoe kan ik gebruik maken van de welkomstvoucher?

  Bij registratie ontvang je als Member een € 5,- welkomstvoucher die automatisch verrekend wordt bij je eerstvolgende aankoop online of in de winkel. Deze welkomstvoucher wordt direct na je eerste aankoop actief.

 • Welke communicatie kan ik verwachten na mijn aanmelding voor DIDI’s Member Club?

  Zodra je aanmelding bij DIDI’s Member Club is geregistreerd ontvang je automatisch de DIDI nieuwsbrief met de nieuwste mode, de laatste trends en de leukste Member Club acties. Heb je geen interesse meer in de nieuwsbrieven dan kun je je op elk moment via Mijn DIDI of via de afmeldlink in de nieuwsbrief afmelden.

  Hier kun je het privacy beleid van DIDI vinden.

 • Waar vind ik de Algemene Voorwaarden van DIDI’s Member Club?

  Hier staan de Algemene Voorwaarden.

   

Klantenservice

Facebook
max 1 dag reactietijd
Telefoon
085 208 22 98
Werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 18:00.
Email
max 1 dag reactietijd