Retourneren

 • Stappenplan retourneren

  Wanneer je een artikel wilt retourneren, dien je de volgende stappen te ondernemen. Retourneren is natuurlijk geheel kosteloos.

  • Stap 1: Retourformulier
   Markeer op het retourformulier de artikelen die je retourneert en de retourreden.
  • Stap 2: Verpakking
   Voeg de retourartikelen en het retourformulier toe aan je retourpakket.
  • Stap 3: Retouretiket
   Plak het retouretiket dat je bij de bestelling hebt ontvangen over de oude adressticker op je retourpakket.
  • Stap 4: Pakket afgeven
   Geef je pakket af bij een DHL Parcelshop.

   De dichtstbijzijnde Parcelshop vind je:

   Voor Nederland:
   Op je retouretiket en via www.didi.nl/DHL

   Voor België:
   Via https://www.dhlparcel.be/nl/particulier/dhl-parcelshop

   Voor Duitsland:
   Via https://www.dhl.de/de/privatkunden/pakete-versenden/pakete-abgeben/filiale.html

  • Stap 5: Terugbetaling
   Wanneer je retourzending is ontvangen, ontvang je een bevestiging via e-mail en wordt het bedrag binnen een aantal dagen teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

  Nakoming van deze procedure is geen dwingende voorwaarde voor de uitoefening van het herroepingsrecht.

 • Voorwaarden retourneren

  Je hebt na ontvangst van je pakketje 14 dagen de tijd om artikelen retour te sturen. Het is mogelijk om via de webshop bestelde artikelen te retourneren in één van onze winkels met uitzondering van de artikelen die via AfterPay besteld zijn. Wanneer een artikel niet aan je verwachtingen voldoet, kan het kosteloos worden geretourneerd. Ook afgeprijsde artikelen kunnen kosteloos geretourneerd worden. Ruilen is helaas niet mogelijk.

 • Terugbetaling

  Indien je gebruik hebt gemaakt van je retourrecht gaan wij zo snel mogelijk over tot terugbetaling. Wij betalen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst terug. Wel mogen wij wachten tot het moment dat wij jouw pakket hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. Je krijgt een bevestiging per e-mail als wij jouw pakket retour hebben verwerkt. Als je de hele bestelling terugstuurt, krijg je het hele bedrag inclusief bezorg- en betaalkosten teruggestort. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijgt je alleen dat deel teruggestort. Het bedrag wordt altijd teruggestort naar de rekening of creditcard waarmee de oorspronkelijke bestelling geplaatst is.

 • 14 dagen bedenktijd

  Bij Didi geldt een retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en passen. Ben je niet tevreden? Dan kun je de gekochte artikelen binnen de retourtermijn kosteloos retourneren.

 • Garantie

  Wanneer je een klacht hebt over een artikel, raden wij je aan om foto’s te maken van de klacht. Je kunt deze samen met een beschrijving van de klacht en je bestelnummer sturen naar klantenservice@didi.nl. We zullen de klacht beoordelen en zoeken naar een passende oplossing. 

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie

 • Herroepingsrecht & herroepingsformulier

  Volgens de nieuwe Wet Consumentenrecht heb je het recht om, binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, van jouw aankoop op afstand af te zien. Binnen deze termijn kan je het artikel retourneren naar het onderstaande antwoordnummer. Indien je de retour vooraf aan ons meldt, heb je vanaf dat moment nogmaals 14 dagen de tijd om (het gedeelte van) je bestelling terug te sturen."

  Herroepen van je bestelling kun je doen door een e-mail te sturen naar: klantenservice@didi.nl en gebruik te maken van het modelformulier. Klik hier om het modelformulier te downloaden.

  Wanneer je je bestelling herroept dan kun je deze kosteloos retour sturen via het onderstaande adres:

  Didi Fashion B.V.
  Antwoordnummer 1085
  6900 VB Zevenaar

  Didi zal na je melding om van de aankoop af te zien zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, alle reeds betaalde aankoopbedragen inclusief eventuele betaalde leveringskosten terugbetalen, mits het artikel ongedragen en onbeschadigd is en het prijskaartje aangehecht is (voor zover redelijkerwijs mogelijk). Didi betaalt jou terug met hetzelfde betaalmiddel waar jij mee betaald hebt. Voldoet het teruggestuurde artikel niet aan de bovengestelde eisen, dan behoudt Didi het recht om de waardevermindering die het gevolg is van een beoordeling van het product die verder gegaan is dan nodig was om de aard en kenmerken ervan vast te stellen, aan de consument door te berekenen.

Klantenservice

Facebook
max 1 dag reactietijd
Telefoon
085 208 22 98
Werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 18:00.
Email
max 1 dag reactietijd