Winkels

 • Retourneren

  Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Dan kun je binnen het retourtermijn van 14 dagen terug naar de winkel met aangehecht prijskaartje en de kassabon. Wanneer het artikel voor de orginele prijs is aangeschaft, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Wanneer het een afgeprijsd artikel betreft dan is teruggave van contant geld of een compensatie door middel van een tegoedbon niet mogelijk. Je kunt dan een ander artikel uitzoeken, het aankoopbedrag zal in vermindering gebracht worden. Wanneer je niet meer in het bezit bent van de kassabon, neem dan contact op met de klantenservice

  Let op! Het is niet mogelijk om een artikel van onze Didi Girls collectie terug te brengen naar een filiaal dat geen Didi Girls verkoopt. Bekijk hier het overzicht van onze winkels. 

  Het is niet mogelijk om een online bestelling, die voldaan is met Afterpay, retour te brengen naar een van onze winkels. Dergelijke bestellingen dienen met het meegezonden retourlabel via DHL Parcel geretourneerd te worden. 

 • Ruilen

  Wanneer je een artikel wilt ruilen voor een andere maat, dan dien je dit binnen het retourtermijn van 14 dagen terug te gaan naar het dichtsbijzijnde Didi-filiaal (met uitzondering van outlets) met aangehecht prijskaartje en kassabon. Wanneer de winkel het artikel op voorraad heeft, kan het artikel worden geruild. Artikelen worden niet tussen filialen verzonden.

 • Garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

  Wanneer je een klacht hebt over een artikel, raden wij je aan om met de kassabon en het artikel terug te gaan naar het dichtsbijzijnde Didi-filiaal (met uitzondering van outlets) om daar de klacht te laten beoordelen.

 • Afprijzing na aankoop

  Wanneer een artikel binnen het retourtermijn van 15 dagen wordt afgeprijsd van de originele prijs, kunnen we het verschil contant aan je uitbetalen. Dit geldt echter niet wanneer een artikel al reeds afgeprijsd was, omdat artikelen in de Sale-periode steeds verder worden afgeprijsd. In de Sale-periode zijn er minder maten/kleuren beschikbaar. Doordat je het gewenste artikel eerder hebt aangeschaft, ben je nu al in het bezit van de juiste kleur/maat. Hierdoor kunnen wij helaas het verschil niet vergoeden.

 • Outlets

  In de outlets van Didi kunnen aangeschafte artikelen niet geruild worden, tevens geven wij geen geld terug.
  Het is ook niet mogelijk om een in een outlet aangeschaft artikel te ruilen in een Didi-filiaal.

 • Fashioncheque

  Je kunt betalen met een fashioncheque in onze winkels, met uitzondering van onze outlets.

  Het is op dit moment niet mogelijk om te betalen met een fashioncheque in onze webshop.

 • Advies en service

  Service aan onze klanten moet van hoge kwaliteit zijn. Didi zet zich daarom voortdurend in om de kwaliteit van de service te verbeteren, maar daarvoor hebben we jou nodig. Heb je een suggestie, probleem of eventueel een vraag? Ons winkelpersoneel staat graag voor je klaar! Uiteraard kun je terecht bij onze online klantenservice of via het nummer: 085-2082298 op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur. 

 • Locaties en openingstijden

  Je vindt al onze filialen, met daarbij behorende openingstijden en telefoonnummers in onze store locator.

   

Klantenservice

Facebook
max 1 dag reactietijd
Telefoon
085 208 22 98
Werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 18:00.
Email
max 1 dag reactietijd