Vind de paaseieren en maak kans op een heerlijke High Tea/ High Choc t.w.v. €38,50 voor 2 personen van Chocolate Company!

Onze DIDI paashaas heeft 10 letter paaseieren verstopt in de webshop. Kan jij de letters vinden en raad jij het 10-letterwoord wat wij zoeken?

Stuur jouw oplossing en je gegevens naar acties@didi.nl en maak kans op één van de tien overheerlijke High Tea/High Choc vouchers t.w.v. €38,50 van Chocolate Company, hét chocolade café van Nederland met diverse locaties in Nederland, België & Duitsland.  Je kunt meedoen tot woensdag 17 april.

Op donderdag 18 april ontvangen de winnaars persoonlijk bericht.

 

 

Actievoorwaarden
Deelname vindt plaats wanneer je een mail stuurt naar
acties@didi.nl. Je kunt meedoen t/m woensdag 17 april.
Verstuur een mail met je voor- en achternaam, adres en het tien-letterwoord. Winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 18 april en ontvangen persoonlijk bericht.
Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
Je ontvangt een High Tea/High Choc voucher t.w.v. €38,50 van Chocolate Company. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
Bij het boeken van het arrangement moet aan desbetreffende vestiging van Chocolate Company worden gemeld dat het om een DIDI-winactie gaat.
Medewerkers van Didi zijn uitgesloten van deelname.
De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Didi voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.