maak kans op een jaar lang gratis shoppen!

Maak kans op een taart t.w.v. €55,- van banketbakkerij Tante Suiker!
De Didi paashaas heeft vijf letter eieren verstopt in de webshop, kun jij ze vinden? Ieder paasei heeft een letter. Kun jij raden welk vijf-letterwoord we zoeken? Ja? Stuur het vijf-letterwoord en je gegevens naar acties@didi.nl en maak kans op één van de drie taarten t.w.v. €55,- van banketbakkerij 'Tante Suiker!' Je kunt meedoen t/m donderag 29 maart. Op vrijdag 30 maart maken we de winnaars bekend van de taarten!

De winnaars zijn Elsa Chesnet, Margot Knapen en Elles Heiner.

maak kans op een jaar lang gratis shoppen!

Actievoorwaarden

Deelname vindt plaats wanneer je een mail stuurt naar acties@didi.nl. Je kunt meedoen t/m donderdag 29 maart. Verstuur een mail met je voor- en achternaam, adres en het vijf-letterwoord. Winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 30 maart 2018 en ontvangen persoonlijk bericht.

Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

Je ontvangt een taart t.w.v. €55,- van banketbakkerij 'Tante Suiker'. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Medewerkers van Didi zijn uitgesloten van deelname. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Didi voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.