Didi Sisterhood

Didi betekent ‘grote zus’ in het Hindi. Ze is warm en hartelijk, geeft om anderen en gelooft sterk in samen, er voor elkaar zijn op momenten dat het nodig is. In Sisterhood. Ze omarmt ieders eigenheid, luistert aandachtig en vertelt graag verhalen. Want alles heeft een verhaal. Didi laat zich inspireren door de natuur, de mens, de gehele wereld… Zo wil ze anderen inspireren. Didi is pretty different.

Waarom doet Didi dit voor KWF?
Didi is betrokken bij de samenleving en bij vrouwen in het bijzonder. Dit laten we zien door onze steun aan KWF Kankerbestrijding. Omdat Didi vindt dat KWF fantastisch werk doet, heeft zij ervoor gekozen KWF dit jaar te steunen door een compleet modemagazine te wijden aan vrouwen die te maken hebben of hadden met kanker, of die door hun werk of inzet een positieve wending willen geven aan het leven van een ander.

Zoek je meer informatie over kanker
of steun?

Op kanker.nl vindt je betrouwbare informatie, ervaringskennis en het ondersteuningsaanbod rond kanker op één plek gebundeld.

Bibliotheek
Informatie op maat

Discussiegroepen
Praat mee en wissel uit

Mensen zoals jij
Zoek anderen zoals jij

Magazine
MODE met INHOUD, bijzondere verhalen en eigenzinnige mode.

Facebook
Laat je inspireren en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze acties.

 

Wat heeft Didi gedaan voor KWF?
De afgelopen jaren heeft Didi als vaste partner van KWF Kankerbestrijding aandacht gevraagd en fondsenwerving gedaan voor de strijd tegen kanker. Samen met onze klanten heeft Didi fantastische resultaten weten te boeken en hebben wij in totaal bijna € 300.000 gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

   
 

Opbrengst verkoop KWF Kankerbestrijding geluksarmbandjes en Didi T-shirt t.b.v. KWF Kankerbestrijding - Borstkankermaand.

   
 

Opbrengst verkoop KWF Kankerbestrijding geluksarmbandjes en Didi T-shirt t.b.v. KWF Kankerbestrijding - Borstkankermaand.

   
 

Opbrengst verkoop KWF Kankerbestrijding geluksarmbandjes en Didi Shawl t.b.v. KWF Kankerbestrijding - Borstkankermaand.

   
 

Opbrengst verkoop KWF Kankerbestrijding geluksarmbandjes en Didi Corsage t.b.v. KWF Kankerbestrijding - Borstkankermaand.

   
 

Opbrengst verkoop Didi Shawl t.b.v. KWF Kankerbestrijding - Borstkankermaand.

   
 

Opbrengst verkoop Didi T-shirt t.b.v. KWF Kankerbestrijding - Borstkankermaand.

   
 

Opbrengst verkoop Didi "Little Box of Love" geluksarmbandje t.b.v. KWF Kankerbestrijding - Borstkankermaand.