• Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 80,-
  • Gratis en eenvoudig retourneren
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd*
maak kans op een jaar lang gratis shoppen!

Win een jaar lang gratis shoppen!
Shoppen wordt beloond deze maand! Besteed je €75,- of meer in de winkel of de webshop, dan maak je kans op een jaar lang gratis shoppen. De gelukkige winnaar wordt beloond met €1200,- shoptegoed, te besteden bij alle Didi winkels en online. Are you in? (Deze actie is reeds gesloten) De winnares is: Margaret Bersma uit MaarssenActievoorwaarden

Deelname vindt plaats wanneer je een minimale besteding van €75,- hebt gedaan via www.didi.nl of in de winkel. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen. Deze actie loopt van dinsdag 8 augustus t/m dinsdag 22 augustus 2017.

Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland, België of Duitsland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

Winnaars worden binnen 5 werkdagen na het sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Je ontvangt een cadeaubon twv €1200,- die inwisselbaar is in onze winkels of in de webshop. Medewerkers van Didi zijn uitgesloten van deelname. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Didi voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.