Retourneren

Retourtermijn
Op elke bestelling krijg je 60 dagen om deze te retourneren. Die gaat in vanaf de dag dat je de bestelling ontvangt. Zo heb je thuis rustig de tijd om te passen.

Controleer je bestelling
Controleer bij het ontvangen van je pakketje altijd of alles compleet en onbeschadigd is. We doen er alles aan dat je bestelling goed aankomt. Is er toch iets misgegaan? Stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje en we lossen het voor je op.

Retourneren
Wil jij je bestelling terugsturen? Dat kan. Met, of zonder reden op te geven.

Zo werkt het: 
 1. Stop de kleding in de originele verpakking terug in onze verzendzak. Er zit een extra sluitstrip op zodat je deze nog een keer kunt gebruiken. Is de zak stuk gegaan? Gebruik dan een andere verpakking en sluit deze goed af.
 2. Vul de retourbon in en doe deze bij de kleding in het pakket. We horen graag waarom je iets terugstuurt, zodat we je nog beter kunnen helpen.
 3. Plak de retoursticker over je eigen adres heen om verwarring te voorkomen.
 4. Stuur het pakket binnen 60 dagen retour via een PostNL punt. Of geef het, dichtgeplakt en voorzien van een retoursticker, mee aan een PostNL bezorger die een ander pakket komt brengen.
 5. Bewaar de traceercode van PostNL goed, totdat je de terugbetaling hebt ontvangen.

Retourvoorwaarden
Let er bij het retourneren op dat:

 • Je alles binnen 60 dagen na ontvangst retourneert.
 • Het artikel compleet, nieuw en ongedragen is. Zonder vlekken en/of slijtage.
 • Je het artikel in de, onbeschadigde, originele verpakking terugstuurt. Lukt dit niet, zorg dan zelf voor een goede verpakking.
 • Alle labels en (prijs)kaartjes nog aan de kleding zitten.
 • Je de pakbon of een (kopie) van de factuur, of een ander aankoopbewijs meestuurt.
 • Je gebruik maakt van de PostNL retoursticker die bij je bestelling ontvangt.
 • Je de kleding alleen hebt gepast. Als de kleding gedragen of beschadigd is, berekenen we de waardevermindering aan jou door.
 • Je de traceercode van PostNL goed bewaart.
 • Wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen.
Terugbetaling
Zodra we je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, storten we het aankoopbedrag terug, op de rekening waarmee je betaald hebt. Heb je met een creditcard betaald, dan storten wij het aankoopbedrag terug op jouw creditcard. Sommige creditcardmaatschappijen verwerken terugstortingen 1 keer per maand. Stuur je de hele bestelling terug? Dan krijg je ook de verzendkosten terug.

Retourzendingen vanuit het buitenland
Hou er rekening mee dat de retourkosten vanuit het buitenland voor eigen rekening zijn. En dat je de retoursticker niet kunt gebruiken. Je kunt het pakket terugsturen naar:

 
De Nederlandse
Edisonstraat 78,
6902 PK, Zevenaar


Returns from abroad
Please keep in mind that returning an article to DIDI.nl will be at your own expense, if the order was shipped to a foreign country.
Klantenservice